Nieuw communicatiebureau Comm2You brengt PR terug naar essentie

10 januari 2023

Het Belgisch communicatielandschap heeft er een opvallende nieuwkomer bij. Ervaren communicatie-experts Bert Bouserie en Joost Freys hebben Comm2You opgericht. Het nieuwe PR-bureau gaat voor een persoonlijkere aanpak en helpt zowel gevestigde bedrijven als start-ups en non-profitorganisaties om helderder en vooral meer nieuwswaardig te communiceren. “Comm2You is een boutique PR-bureau. Organisaties krijgen persoonlijk advies door een team van ervaren consultants die voeling hebben met de realiteit waarin journalisten, maar ook communicatieverantwoordelijken en woordvoerders vandaag werken,” klinkt het.

Comm2You, dat is 40 jaar expertise in public relations en journalistieke ervaring samengevoegd. Bert Bouserie (41) werkte jarenlang als consultant voor diverse PR-bureaus en als communicatieverantwoordelijke bij bedrijven. Joost Freys (41) was bijna 14 jaar aan de slag als journalist op de nationale nieuwsredacties van ‘s lands grootste kranten. De voorbije jaren waren Bouserie en Freys mee de drijvende krachten achter de groei van PR-bureaus Bepublic en Bereal.

Bert Bouserie, medeoprichter van Comm2You: 

“Comm2You staat voor public relations in zijn puurste vorm: weten welke verhalen nieuwswaarde hebben, ze vertalen naar begrijpbare boodschappen en ze overbrengen via sterke mediarelaties. We helpen organisaties, woordvoerders en bedrijfsleiders niet alleen met de juiste adviezen, we voeren ze ook zelf uit en leren hen duidelijk en relevant te communiceren via interactieve trainingen. Bij ons zijn klanten geen nummer. We denken dagelijks met hen mee.”

Puur en transparant

Met Comm2You keren Bouserie en Freys terug naar de basis van public relations. Met een rechttoe, rechtaan aanpak zorgen ze ervoor dat een organisatie de aandacht krijgt die het verdient bij pers en publiek. En bouwen ze mee aan de reputatie van de klant.

Joost Freys, medeoprichter van Comm2You: 

“PR draait simpelweg om het versterken van vertrouwen, het duidelijk maken waar je organisatie voor staat, waar ze naartoe gaat en wat haar maatschappelijke meerwaarde is. Zowel wanneer het goed gaat, als in tijden van crisis. Wij puren boodschappen uit tot hun essentie en brengen ze samen met organisaties op een heldere manier naar buiten. De relaties met onze klanten pakken we op eenzelfde manier aan: alles gebeurt op een transparante manier.”

Comm2You is gevestigd in het Brusselse Gare Maritime en helpt bedrijven en organisaties uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Het boutique PR-bureau helpt hen, hun CEO en experten met mediarelaties, copywriting, trainingen en assessments van (toekomstige) PR-managers en woordvoerders. De voorbije decennia bouwde het team van Comm2You een brede ervaring op in tal van sectoren zoals HR, vastgoed, projectontwikkeling, technologie, sport, energie, mobiliteit en toerisme.

Nieuw communicatiebureau Comm2You brengt PR terug naar essentie

PR-bureau Comm2You ondersteunt sportfederaties en -bedrijven met nieuwe divisie Comm2Sports

Aan de vooravond van het olympische sportjaar 2024 stelt het Brusselse boutique PR-bureau Comm2You haar nieuwe divisie voor. Comm2Sports helpt voortaan sportfederaties, -organisaties en -bedrijven om op een nieuwswaardige en professionele manier te communiceren. Daarnaast zal Comm2Sports zowel sporters, CEO’s, voorzitters als woordvoerders begeleiden in een persoonlijk communicatietraject en biedt het trainingen en workshops aan, onder andere in samenwerking met voormalig sportjournalist Stefaan Lammens.

14 november 2023

Boutique PR-bureau Comm2You haalt Arno Creve aan boord als medebestuurder

Het Brusselse boutique pr-bureau Comm2You haalt opnieuw een senior communicatiespecialist aan boord. Arno Creve (28) wordt meteen ook medebestuurder en zal organisaties adviseren en begeleiden in hun externe en interne communicatie. Met de aanstelling van Creve speelt Comm2You in op de toenemende vraag van bedrijfsleiders en communicatieverantwoordelijken naar een meer persoonlijke aanpak en meer nieuwswaardige communicaties.

18 september 2023

PR- en communicatiebureau Comm2You gaat aan de slag voor DELA

Het nieuwe PR- en communicatiebureau Comm2You heeft z’n start niet gemist. Met uitvaartspecialist DELA kan het kersverse bureau meteen een gerenommeerde en maatschappelijk relevante organisatie tot zijn referenties rekenen. Concreet ondersteunt Comm2You vanaf 2023 de persrelaties voor DELA en zoekt het samen met het corporate communicatieteam van de uitvaartspecialist naar nieuwswaardige verhalen om afscheid en rouw bespreekbaar te maken in onze samenleving.

7 februari 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x