Voor wie

Ben je een kmo, groot bedrijf of een start-up, scale-up of ngo op zoek naar hoe je je verhaal in kranten, televisiejournaals en talkshows kan vertellen? Of word je zenuwachtig als niet jouw organisatie, maar je concurrent in de media aan bod komt, terwijl je zelf een interessant verhaal te vertellen hebt? Dan ben je bij Comm2You aan het juiste adres. Authentieke, heldere en correcte verhalen vertellen zit in ons DNA. Of het nu om mobiliteit, geld, vastgoed, gezondheid, HR, toerisme, ecologie of de energie van morgen gaat… geef ons een thema en wij vinden een nieuwswaardig verhaal.

public

Impact op de maatschappij

Of je nu een kmo, groot bedrijf, start-up of non-profitorganisatie bent, we zoeken samen met jou naar de verhalen waar de Belg en onze samenleving van wakker liggen. Onze focus ligt daarbij altijd op maatschappelijke relevantie: welke problemen stelt jouw bedrijf of organisatie vast of hoe zorgt jouw bedrijf of organisatie dat de wereld van morgen een betere plek wordt? Daar zitten de nieuwswaardige verhalen.

place

Van HR tot vastgoed

Comm2You helpt je verhaal op een begrijpelijke en correcte manier te vertellen. Of het nu over onze mobiliteit, onze mentale en fysieke gezondheid, de toekomst van ons vastgoed en huisvesting, onze planeet, het milieu of onze energie van morgen gaat. De voorbije decennia bouwde het team van Comm2You een brede ervaring op in sectoren zoals mobiliteit, energie, HR, technologie, vastgoed, toerisme, sport en non-profit.

wb_incandescent

Van start-up en ngo’s tot kmo’s als uitdager van grote bedrijven

We communiceren bij Comm2You voor zowel kmo’s als grote bedrijven. Maar geen nood als je een start-up, scale-up of ngo bent. We hebben voor jou zelfs een aangepast traject uitgewerkt, met dezelfde kwaliteit en impact in de media.

Voor wie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x