Over ons

Ruim 40 jaar ervaring in PR, journalistiek en woordvoerderschap samengevoegd. Dat is waar Joost, Bert, Arno en Joachim - de drijvende krachten achter Comm2You - voor staan. Die opgetelde kennis zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat nieuws is en voeling hebben met de realiteit waarin journalisten, maar ook communicatieverantwoordelijken en woordvoerders vandaag moeten werken.

Vertrouwen en kwaliteit

Comm2You is een zelfstandig en bewust kleinschalig communicatiebureau zonder invloeden van buitenaf. Wij zijn zelf ondernemers die waarde hechten aan een persoonlijk en betrokken partnership met ruimte voor een kritische blik. Vertrouwen en kwaliteit staan centraal. Niet alleen in onze relatie met bedrijven, organisaties en opinieleiders, maar ook bij onze mediarelaties en de verschillende stakeholders van onze klanten.

Drie waarden 

De naam Comm2You is niet toevallig gekozen. Comm2You symboliseert hoe we ons van andere PR- en communicatiebureaus onderscheiden: bedrijven en organisaties staan bij ons centraal - en dat mag je echt wel letterlijk nemen. In de praktijk vertaalt zich dat in drie waarden: persoonlijk advies, enkel door partner-senior consultants, zonder verborgen kosten.

people_outline

Persoonlijk advies

Bij Comm2You ben je als bedrijf of organisatie geen nummer. We luisteren naar jou, gaan steeds in gesprek met jou en zoeken samen met je team naar verhalen waarmee we jouw doelgroepen bereiken. Beschouw ons gerust als extra collega’s. We staan altijd voor je klaar; ook in de vroege ochtend, ‘s avonds of in het weekend.

school

Senior consultants

Het team van Comm2You bestaat enkel en alleen uit ervaren communicatie-experts en doorwinterde consultants. De gezichten die je ziet en hoort, voeren het werk zelf uit. Je kan er dus vanop aan dat er geen dubbel werk gebeurt.

loyalty

Transparantie

Weet je graag precies wat je betaalt aan je communicatiepartner? Dan zit je goed bij Comm2You. Je krijgt elke maand een duidelijk overzicht. In een oogopslag zie je wat we voor je deden voor welke communicatieactie. Zo verlies je geen tijd met uit te pluizen of de factuur correct is en kan je je blijven focussen op je andere taken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x