Diensten

Comm2You blinkt uit in bedrijfsjournalistiek. We graven vanuit onze ervaring naar nieuwswaardige verhalen binnen je organisatie en zorgen ervoor dat je CEO en experten ze aan de buitenwereld kunnen vertellen. Of dat nu in een radio-interview is, een podcast, scherp opiniestuk, een blog voor je website of een magazine of speech voor je partners. We zijn daarbij niet te beroerd om jou en je team de kneepjes van het vak te leren.

Mediarelaties

Succesvol in de media komen, doe je nooit op goed geluk en zonder maatschappelijke meerwaarde. We adviseren jou en je communicatieteam hoe je dat op een nieuwswaardige, waarheidsgetrouwe en journalistieke manier doet.

Sportcommunicatie

Federaties, organisaties en bedrijven actief in de sportsector op een nieuwswaardige, authentieke en professionele manier helpen communiceren. Dat is wat Comm2You's divisie Comm2Sports doet. Niet alleen op vlak van persrelaties. Ook voor jaarverslagen, magazines en sociale media. En dat met één doel: de duizenden leden, fans en beleidsmakers bereiken.

Vastgoedcommunicatie

Communiceren rond innovatieve bouwprojecten, grote werven of prestigieuze ontwikkelingsplannen zijn een vak apart. De experten van Comm2You hebben doorheen de jaren succesvol ervaring opgebouwd rond communicatie voor makelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Copywriting

Op zoek naar een vlotte en snelle pen voor je blogs, bedrijfsmagazine of speech? Welke schrijfopdracht je ook hebt, Comm2You schrijft je teksten in een heldere taal en vertrekt altijd vanuit een journalistieke insteek.

Training en assessments

We verzorgen niet alleen pure PR-taken voor bedrijven en organisaties. We delen ook graag onze kennis via media- en cameratrainingen en gaan samen met jou op zoek naar je toekomstige woordvoerder of PR-manager via ons intensieve trainingsprogramma.

Expertennetwerk

Schoenmaker blijf bij je leest. Dat is hoe wij naar communicatie kijken. Wij zijn de specialist in mediarelaties en copywriting. Sociale media, influencers, reclamecampagnes en design laten we aan specialisten over met dezelfde waarden als Comm2You: kwaliteit en dichtbij.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x