Sportcommunicatie

Met Comm2Sports focust het boutique PR-bureau Comm2You op de nieuwswaardige, authentieke en professionele communicatie van sportfederaties, sportclubs en bedrijven actief in de sportsector. 

Comm2Sports pakt de perscommunicatie en mediarelaties aan op een journalistieke manier: maatschappelijk relevant en één-op-één aandacht. Atleten, CEO’s, voorzitters en woordvoerders krijgen een persoonlijk communicatietraject, media- en cameratrainingen en workshops. 

Maar Comm2Sports gaat verder dan alleen mediarelaties. Op een nieuwswaardige en authentieke manier communiceren met je duizenden leden, fans én beleidsmakers doe je ook via jaarverslagen, magazines en sociale media. Comm2Sports ontzorgt sportfederaties, sportclubs en sportbedrijven op vlak van al die content.

Samen met ervaren content strategen, community managers en influencerexperts tekent Comm2Sports een strategie en bijhorend plan uit en voert dat nauwgezet uit. Onze experten zorgen  ervoor dat federaties, clubs en bedrijven de mooiste en meest pakkende sportmomenten vastleggen en delen met fans in woord en beeld om de communicatiedoelstellingen van de organisatie te halen.

Niets is krachtiger dan via onze verhalen te ontdekken wat journalistieke PR betekent. Lees hier wat we ook voor jouw organisatie kunnen realiseren.

Sportcommunicatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x